סיפור עם בשר

סוד הבשר שלנו

רשת אנגוס דבאח המונה 5 חנויות מפעל ו-4 מסעדות הוקמה בשנת 2005 על ידי פאדי דבאח. הרשת מתמחה בבשר איכותי וטרי. כל נתחי הבשר לרבות ההמבורגרים, הנקניקיות וכמובן נתחי הבשר האימתיים מגיעים לחנויות המפעל היישר מהעדר הפרטי של הבעלים בגליל. נתחי הבקר הינם מזן האנגוס, שמקורו בסקוטלנד והוא ידוע באיכותו הגבוהה. העגלים והטלאים גדלים בתנאי מרעה טבעי בהרי הגליל ונהנים מאוכל וסביבת גידול מהמשובחים ביותר.

הרשת הציבה סטנדרט של טריות והקפדה על כל תהליך הבשר.

אנו גאים בבשר שלנו ובמסורת הגידול ארוכת השנים ומשוכנעים, כי מחכה לכם חגיגת בשרים בשולחן שלכם שמזמן לא חוויתם.

 

"אני מאמין" של הרשת

  • האיכות של אנגוס דבאח - בית הבשרים הותיק והגדול בישראל, נתחים מעגלות מזן אנגוס שחור הגדל בצפון הארץ
  • המחיר - של חנות המפעל.
  • הטריות - נתחים טריים מגיעים לכל הקצביות שלנו בכל בוקר.
  • מהשדה למזלג - אנו מאמינים שכולם צריכים לדעת בדיוק מאיפה מגיע האוכל שאנו צורכים.

איך הכל התחיל

לפני למעלה מששים שנה, רעה סאלח דבאח הצעיר את עדר הצאן הקטן שלו בין גבעות הגליל, פתח אטליז ומכולת קטנה בסמטה צרה בכפר דיר אל אסד. איכות הבשר הטרי החלה למשוך קונים מכל האזור. לאט לאט העסק התרחב והמסורת נוצרה. עם השנים התרחבה המשפחה, בניה נדדו ברחבי העולם וחזרו הביתה לאחר שצברו ידע רב ומקצועיות בתחום הבשר. העסק המשפחתי גדל, העדר הפרטי התרחבו ”דבאח” הפך לשם נרדף לבשר טרי ומשובח.